woontrends 2022

Iedereen die van plan is om in de nabije toekomst een huis te kopen, zal rekening willen houden met de woontrends 2022. Weten wat nu populair is en wat volgend jaar waarschijnlijk populair zal zijn, kan huizenkopers helpen een vliegende start te maken met hun huisdecoratie strategie.

Woontrends 2022: Slimme huizen

De markt voor huishoudelijke apparaten zal naar verwachting snel blijven groeien tot 2025, met een verkoop die tegen die tijd naar verwachting 88 miljard dollar zal bedragen. Een groot deel van die groei komt van slimme huishoudelijke apparaten, zoals koelkasten en wasmachines die via smartphone-apps kunnen worden geprogrammeerd. Huishoudelijke apparaten kunnen huiseigenaren gemak bieden en besparen op maandelijkse energiekosten, maar het zijn ook belangrijke huistrends omdat ze kan waarde aan een huis toevoegen.

In reactie op de groei van de markt voor huishoudelijke apparaten, worden huizenbouwers wakker geschud door het feit dat het opnemen van slimme huishoudelijke apparaten in woningontwerpen huizenkopers kan aantrekken en de waarde van woningen kan verhogen. Verwacht in 2022 dat meer ontwikkelaars woningen zullen aanbieden met ingebouwde slimme apparaten

Huisvesting Trends 2022: Tiny homes

De tiny home trend is populair bij mensen die op zoek zijn naar betaalbare huisvesting, maar het is ook onderdeel van een landelijke beweging naar kleinschalig wonen in het algemeen . Dit omvat dineren kleiner , reizen lichter en het bezitten van minder bezittingen in het algemeen . Het is niet alleen een geldbesparende strategie; tiny home bouwers zeggen dat de aantrekkingskracht komt van het in staat zijn om je eigen unieke stijl te vinden zonder te hoeven voldoen huis decoreren normen die je zou kunnen vinden in grotere woningbouw gemeenschappen.

Gezien de populariteit van de tiny home trend, zullen woningbouwers en woningontwerpers doorgaan met het creëren van meer aanpasbare woningontwerpen die gemakkelijk kunnen worden aangepast met bestaande meubels en decor. Een op maat gemaakt ontwerp geeft huizenkopers de ultieme flexibiliteit om hun huis aan te passen aan hun levensstijl en voorkeuren

Bijzondere eetkamerstoelen in 2021

We zien tegenwoordig steeds meer prachtige eetkamerstoelen. En onze woonkamer en eetkamer meubels groeien met ons mee. Meestal kiezen we voor eet die het beste bij ons passen, maar woonkamers beginnen zich langzaam te ontwikkelen tot iets totaal anders.

Klanten zijn nu op zoek naar eetkamerstoelen die hen helpen zich thuis te voelen, waar ze kunnen ontspannen en genieten van elk moment van hun levensstijl, of het nu alleen is of met vrienden. En de woontrends tonen deze veelbelovende evolutie naar een luxueuze levensstijl waar iedereen kan genieten van zijn omgeving, ongeacht het type mens dat hij is of in wat voor situatie hij zich bevindt, omdat alle comfort binnen handbereik voor hem beschikbaar is. De mooiste eetkamerstoelen vind je in de webshop van Zitgerei. Er zijn allerlei soorten in verschillende stijlen beschikbaar

In technologie geïntegreerde woningen

Verwacht dat slimme huishoudelijke apparaten in 2022 nog gebruikelijker zullen worden dan ze nu al zijn. Veel huizenbouwers zijn al begonnen met het inbouwen van duurdere apparaten, zoals bubbelbaden of dubbele was/droogcombinaties, wanneer ze nieuwe huizen bouwen. Productpotentieel: Woningbouwers en architecten zullen gaan nadenken over hoe zemeer technologie gebruiken, zoals domotica systemen en beveiligingsvoorzieningen, om het leven thuis gemakkelijker te maken.

Woningbouwers zullen beginnen met het integreren van huishoudelijke apparaten die je kunt bedienen vanaf je tv-scherm of smartphone in nieuwe woningontwerpen. Het is een natuurlijke stap voor fabrikanten van huishoudelijke apparaten die al afstandsbedieningen voor hun apparaten aanbieden. Daarnaast zullen woningbouwers technologieën voor slimme woningen inbouwen waarmee consumenten hun energieverbruik kunnen controleren en beheren. Dit helpt huizenkopers te besparen op hun maandelijkse rekeningen en tegelijkertijd hun huizen groener te maken.

stoelen woontrends 2022

Aangepaste woonruimtes in 2022

Verkoopargumenten: Een groeiend aantal Amerikanen geeft de voorkeur aan personalisatie, maatwerk en unieke designelementen in huizen boven generieke woonstijlen van prestigieuze huizenbouwers. Productpotentieel: Trend naar maatwerk zal blijven groeien zullen woningbouwers en woningontwerp bedrijven beginnen met het aanbieden van aanpasbare woningontwerpen waarmee huizenkopers verschillende kleurenschema’s, vloerbedekkingen en zelfs muurtexturen kunnen kiezen.

In antwoord op de groeiende vraag van kopers naar meer aanpasbare huizen, zullen huizenbouwers vanaf het begin meer opties aanbieden. Zo zullen huizenbouwers bijvoorbeeld een aantal standaardvoorzieningen aanbieden bij hun modelwoningen, maar ook een lijst met beschikbare extra’s of upgrades die kunnen worden opgenomen bij de bouw van uw aangepaste woning

Woontrends 2022: Eetruimtes in woonkamers

Kleinere appartementen en flatgebouwen maken het moeilijk om speciale eetruimtes in huis te reserveren, dus beginnen mensen in plaats daarvan in hun woonkamer te eten.Productpotentieel: Woningbouwers en woningontwerpers zullen meer de nadruk leggen op thuisbioscopen, kantoorruimten thuis en eetruimten in huis.

De open plattegrond is al populair sinds 2010, maar nu vragen huizenkopers om meer opties als het gaat om het scheiden van de keuken van de rest van de leefruimte. In plaats van naar buiten te gaan om te eten of zich helemaal terug te trekken in een andere kamer, willen huizenkopers kunnen blijven socializen terwijl ze koken. Dit betekent dat woningen met grotere kookeilanden en zelfs voorzieningen zoals biljarttafels steeds populairder zullen worden

Meer toegankelijke smart home-mogelijkheden

Met een groeiend bewustzijn van smart home-technologieën, beginnen mensen na te denken over wat integratie zou betekenen voor hun leven in plaats van alleen gericht op huiscontrole, beveiliging en energiebeheer.

Huiseigenaren staan nog steeds huiverig tegenover domotica-technologieën vanwege bezorgdheid over de veiligheid en privacy van hun huis. Tegen 2022 zal dit echter veranderen naarmate woningbouwers meer domotica technologieën in hun woningontwerpen integreren, waardoor kopers gemakkelijker de opties kunnen kiezen die zij wensen uit een grotere lijst van beschikbare functies.