Voordelen van plissé hordeuren

Plissé hordeuren kunnen een mooie aanwinst zijn voor u en uw gezin. Er zijn veel voordelen verbonden aan het installeren van deze esthetische deuren in huis. Ze maximaliseren de natuurlijke verlichting, verhogen de luchtstroom en vergemakkelijken de doorstroming van het verkeer van en naar het huis.

 1. Licht: De grote glaspanelen in plissé hordeuren laten overdag veel natuurlijk zonlicht in huis. Met ruiten die van de grond tot aan de bovenkant van het deurpaneel lopen, hoeft u overdag misschien niet eens het licht in huis aan te doen! Dit helpt om uw huis in een energiebesparende zone te veranderen en uw maandelijkse energierekeningen te verlagen. Tegelijkertijd maakt de natuurlijke verlichting uw huis gezelliger en uitnodigender.
 2. Lucht: Het hebben van een grote deur aan de ene kant van uw huis kan een wereld van verschil maken in luchtstroom en circulatie. Open de deur en laat een frisse bries naar binnen om uw benauwde huis deze zomer te luchten. Als u kleine of weinig ramen heeft, kan de luchtcirculatie in uw huis te wensen overlaten. Met een plissé hordeur is de ruimte groot genoeg om grote luchtstromen binnen te laten, waardoor het huis wordt gekoeld en de luchtkwaliteit, geur en gevoel worden verbeterd. Het kan ook de energie-efficiëntie van uw huis verhogen door uw behoefte aan airconditioning te verminderen.

  Tip: https://www.plissehordeurenwebshop.nl/

 3. Verkeersdoorstroming: Deze grotere deuren zorgen voor een grotere verkeersdoorstroming van en naar het huis. Ze zijn goed voor bijeenkomsten met familie en vrienden of BBQ’s in de achtertuin. Ze zijn gemakkelijk te bedienen, duurzaam, onderhoudsarm en gemakkelijk schoon te maken. Soms hebt u grote voorwerpen die in of uit het huis moeten worden verplaatst, zoals banken, bedden, speelgoed, tafels of bureaus. De grotere afmetingen van de deur maken een gemakkelijke navigatie en toegang mogelijk. Ze kunnen twee keer zo breed zijn als normale toegangsdeuren.
 4. Uitstraling: Plissé hordeuren kunnen schoonheid en elegantie toevoegen aan het huis. De vele beschikbare keuzes omvatten milieuvriendelijke en energie-efficiënte opties. Kies een deur die bijdraagt aan de charme en persoonlijkheid van uw huis. Door een massieve muur te vervangen, kunnen plissé hordeuren dat kleine, krappe gevoel wegnemen en een kamer ruimer doen lijken.
 5. Ruimte Maximalisatie: plissé hordeuren kunnen een optische illusie creëren, vergelijkbaar met spiegels, waardoor de ruimte groter lijkt dan hij in werkelijkheid is. Bovendien besparen plissé hordeuren ruimte in uw huis. Omdat ze over elkaar schuiven op een rails in plaats van uit te zwaaien bij het openen zoals scharnierende deuren, hoeft u geen ruimte te maken rond de deuropening om ze te kunnen openen.
 6. Zicht: Wanneer u een groot raam toevoegt, maakt u de natuur en de buitenomgeving meer een deel van uw huis. Of u nu een prachtige tuin of achtertuin buiten uw glazen plisse hordeur heeft of stoepen en stadsgezichten, het uitzicht naar buiten zal 365 dagen per jaar tot uw beschikking staan. Schuifpuien zijn vooral handig voor ouders van jonge kinderen, omdat ze het gemakkelijker maken om de kleintjes in de gaten te houden en ze veilig te houden terwijl ze buiten spelen.

  Uitgelicht: https://www.plissehordeurenwebshop.nl/plisse-hordeur-op-maat/

 7. Extra functies beschikbaar: Veel huiseigenaren aarzelen om een plissé hordeur toe te voegen omdat ze denken dat het de energie-efficiëntie van hun huis zal verlagen. Het installeren van dubbel glas, dat veel efficiënter is dan enkel glas, zal helpen om uw energierekeningen laag te houden. Sommige deuren zijn ook voorzien van argongas tussen de twee glasplaten, dat fungeert als een isolator, waardoor de koele lucht in de zomer binnen blijft en de warmte buiten. Glas kan ook worden gecoat of geglazuurd om de energie-efficiëntie verder te verbeteren.