EnergyFlip

Het is belangrijk om je energieverbruik in de gaten te houden. Energiemeters zijn er voor om dit mogelijk te maken. Als je weet wat het gemiddelde verbruik per maand of jaar is, kan je besparen op je energieverbruik. Met een energiemeter kun je verschillende apparaten in de gaten houden. Dit doe je door gebruik te maken van de toebehorende app. Ben je benieuwd waar je deze kunt kopen? Hieronder vertel ik alles over de EnergyFlip energiemeters.

Wat doet een energiemeter precies?

Deze meters worden gebruikt om het energieverbruik in kaart te brengen. Je kunt er zien hoeveel je verbruikt per dag, week of maand en dit kun je bijhouden met de EnergyFlip app. Zo weet je waar je op moet letten en wat goed is of niet. Met dit inzicht kun je energie besparen door middel van verlichting, apparaten en andere energieverbruikers in te stellen of aan te zetten wanneer je dit wil. Wanneer een van de verbruiks bronnen teveel of te lang aanstaat, kun je die uitschakelen.

De energiemeter van EnergyFlip bestaat uit een klein kastje en een app. Het kastje moet je aan de meterkast koppelen met een kabel en er zit een stekker aan die in het stopcontact moet. Wanneer het kastje gekoppeld is, kun je de app installeren. In de app zie je vanzelf welke stappen je moet doornemen om de app op jouw meterkast af te stellen. Wanneer je hiermee klaar bent, kun je op elk moment van alle apparaten in huis het energieverbruik meten.

Kun je ook het gasverbruik meten?

Ja, de energiemeter kan ook het gasverbruik meten. Gas verbruikt namelijk ook energie, waardoor je dit ook kunt zien. Wil je graag besparen op energie en wil je dit zo makkelijk mogelijk doen? Dan is EnergyFlip echt iets voor jou! Op de website kun je het direct bestellen voor maar 99 euro.