pvc tegels kopen

Als je op zoek bent naar de perfecte vloer dan is de kans erg groot dat je uitkomt bij PVC tegels. Deze tegels lijken op een prachtige stenen vloer maar dan zonder de nadelen van een stenen vloer. Deze pvc tegels zijn namelijk erg duurzaam, stijlvol en zullen je geen koude voeten bezorgen. Hoewel veel mensen deze pvc tegels nog niet kennen zitten ze vol met voordelen ten opzichte van andere vloeren. Benieuwd? Lees snel verder.

Kies voor PVC klik tegels

Als je kiest voor pvc tegels dan is dit erg handig als je kiest voor een kliksysteem. Met een kliksysteem kan je pvc tegels makkelijk zelfstandig leggen zonder ervaring of enige hulp. Met een kliksysteem leg je eenvoudig tegels in elkaar en verbind je op deze manier een hele vloer aan elkaar. Hierbij komt nog een groot voordeel, bij een verhuizing kan je namelijk de tegels makkelijk verwijderen waardoor je ze zelf mee kan nemen. Hierdoor kan je enorm veel kosten besparen.

Waar kan je pvc tegels leggen?

Omdat pvc tegels erg goed geluid dempen en daarbij zorgen voor een luxe uitstraling die erg duurzaam is kan je pvc tegels overal neerleggen, zelfs in appartementen. Omdat appartementen vaak werken met minimale decibel eisen is het wel altijd belangrijk om een goede ondervloer aan te schaffen zodat je het geluid nog meer kan dempen. Ook in kleinere ruimtes kan je pvc tegels goed neerleggen, kies dan bijvoorbeeld voor wat grotere tegels zodat de ruimte groter lijkt. Dit kan je bijvoorbeeld goed doen in een kleine slaapkamer, berging of zelfs in de garage.

pvc tegels

De belangrijkste voordelen op een rijtje

Naast de bovenstaande voordelen kent een pvc tegel vloer nog veel meer voordelen, hieronder staan alle voordelen duidelijk op een rijtje:

PVC tegels lijken net op echte natuurstenen
Deze tegels zijn te leggen in vochtige ruimtes
Makkelijk schoon te maken en te houden
Deze tegels zijn erg duurzaam
PVC tegels zijn te combineren met vloerverwarming

Waar koop je de beste pvc tegels?

Als je op zoek bent naar de beste en mooiste pvc tegels dan moet je zeker is een kijkje nemen bij Afium. Afium heeft een enorm groot assortiment aan pvc tegels en het kan niet anders dan dat je hier slaagt. Afium levert je bezorging gratis vanaf €350, dit klinkt natuurlijk erg veel maar aangezien de tegels vaak prijzig kunnen zijn zit je al snel aan dit bedrag. Daarnaast beschikt afium over de beste prijsgarantie, 14 dagen bedenktijd en gratis ruilen.